Bandleden

Bandleden

Jan Vandelanotte

Jan is de (lead)zanger van de  band. Zingen is z'n passie en hij zoekt graag naar harmonie(ën) in de zang.


Met een moeder als kleuterleidster zingt hij van kindsbeen af. Hij zong in diverse koren of groepjes en vervolmaakte z'n stemtechniek via privéles. Zijn doel is een volle, warme klank te brengen met behoud van het eigen timbre.


Jan neemt ook graag de lichte percussie voor z'n rekening en smaakt vele soorten muziek waaronder pop, rock, folk en kleinkunst.

Sam Vander Meiren

Sam Vander Meiren is de bassist van de band. In het dagelijks leven is hij verpleger en sport hij graag. Sinds zijn 13de speelt hij gitaar en op zijn 17de nam hij ook een basgitaar ter hand, om diverse bands te voorzien van een stevige bassound.


Reeds drie jaar speelt hij ook contrabas om de meer intimistische nummers van een subtiele bas te voorzien.


Als 28-jarige is hij de benjamin van de band. Maar door zijn goede muzikale opvoeding kan hij zich perfect vinden in de muzieksmaak van zijn (wat oudere) bandleden. ;-)

Terry van Driel

Terry van Driel is de gitarist van de band. Ook zingt hij regelmatig een nummer mee en laat hij z'n gevoel spreken via de piano of mondharmonica.

 

Van kleins af aan droomde Terry van microfoons en muziekinstrumenten. En nu hij volwassen is, is deze droom ten volle tot uiting gekomen.

 

Naast het musiceren schrijft Terry ook graag. Hij heeft een eigen uitgeverij waar hij zijn kinderboeken mee uitgeeft. www.vandriel.be

Karel Claeys

Karel Claeys is de drummer van de band. Ritme- en muziekgevoel zitten in zijn genen, dankzij zijn muzikale ouders. Van kleins af aan namen een oude wasmand en lege waspoederdozen een belangrijke plaats in, in Karel’s ouderlijk huis.


Na vele jaren oefenen met houten stokken huurde Karel’s vader een akoestische drum voor zijn zoon.. Na enkele dagen was de liefde voor de drum  compleet en die liefde is nooit meer overgegaan.


Een passie voor zang, close harmony en geluids-en opnametechniek geven daarbovenop nog een extra boost in de band.

CLOSE-UP


Telefoon: 0468145101

© Copyright Terry van Driel - All Rights Reserved.